Om Kitchyy.se

Om Kitchyy.se

Vi är Andreas och Lau, grundarna av Kitchyy.se. Vårt främsta uppdrag är att hjälpa köksentusiaster, både nya och erfarna, med att svara på alla frågor de kan ha om köksutrustning och matlagning. Vi vet att det kan vara överväldigande att navigera i den stora världen av köksredskap, recept och tekniker.

Men det vill vi ändra på!

Därför hittar du hos oss en mängd guider. Guider för att hitta den bästa köksutrustningen, för att bemästra olika matlagningstekniker och mycket mer.

Även om vi inte är utbildade kockar, har vi båda en universitetsbakgrund och känner till insamling och spridning av kunskap. Vi hoppas att du kommer att uppleva detta på vår sida – att våra artiklar är baserade på grundlig forskning och är välskrivna. Vi gör en stor ansträngning för att leverera tillförlitlig information.

På vår sida kommer du att hitta en rad affiliate-länkar, det vill säga sponsrade länkar. Även om vår sida har en kommersiell prägel, är vår huvudprioritet att skapa ett

innehåll du kan lita på.

Vi står 100 % bakom varje råd vi ger, och vi skulle aldrig skapa innehåll bara för att tjäna pengar. Det viktigaste för oss är att hjälpa dig att bli en fantastisk kock, och därför kommer innehållets substans alltid att prioriteras över kommersiella intressen.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected].

Vi hoppas att du kommer att finna vår sida användbar och inspirerande. Njut av din tid hos Kitchyy.se!